Sorteer op
Sorteer op

Helena Hart

Het damesmode merk Helena Hart is casual, vrouwelijk en heeft een perfecte pasvorm. De blazers zijn door de charmante belijning favoriet. Deze verschijnen continue in verschillende prints en stofkwaliteiten. Daarnaast gebruikt Helena Hart de transfer kwaliteit voor hun goedzittende broeken, blazers, blouses en tops. Deze transfer stof is populair door het hoge draagcomfort (26% elastaan), ook na veelvuldig wassen blijft de kleur mooi én de stof kreukt niet. Strijken is dus niet nodig! De transfer broeken en blazers kunnen als (formeel) pak worden gedragen, maar kan ook casual worden gecombineerd. 

Nederlands ontwerp en productie

Alle stijlen voor de collecties van Helena Hart worden in Amsterdam ontworpen. Voor de productie wordt met verschillende ateliers uit Amsterdam nauw samengewerkt. Hierdoor is er continue controle over de kwaliteit van de artikelen.

Helena Hart is in 1982 opgericht en is vernoemd naar hun grootmoeder, haar naam was Helena Hart. Het is inmiddels een bekend en populair Nederlands merk. Marie-Heleen en haar team weten wat de vrouw van nu wil. Dat wordt vertaald naar een collectie die om de paar weken vernieuwd en dus altijd up-to-date is.

Het oer hollandse merk is al sinds 1982 actief op de modemarkt. Het merk maakt mooie items met leuke designs, een perfecte pasvorm, en worden gemaakt van uitstekende materialen  (travel kwaliteit) en is zeer toegangelijk voor ieder type vrouw. 

© 2018 - 2022 SOH | sitemap | rss